AMIR's waterpijp
Best verkocht
€19,90
€15,00
€2,00

Bestel je nieuwste AMY Deluxe waterpijp nu online bij Shisha Master.

Weergave:
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
AMY Deluxe Wooky 081 – Transparant De Wooky waterpijp is één van de nieuwste mo..
€159,00
Excl. BTW: €159,00
De AMY Deluxe SS15 Tango Deze waterpijp is één van de spectaculaire exemplaren ..
€159,00
Excl. BTW: €159,00
De AMY Deluxe SS15 Tango Deze waterpijp is één van de spectaculaire exemplaren ..
€159,00
Excl. BTW: €159,00

AMY Deluxe is een Duits fabrikant van waterpijpen en waterpijp accessoires. Shisha Master heeft in de afgelopen jaren vele modellen waterpijpen van AMY Deluxe verkocht en gerookt. Met deze ervaring hebben wij een selectie gemaakt van de best rokende modellen van de AMY Deluxe waterpijpen.

AMY Deluxe heeft zowel budget als luxe modellen waterpijpen. Al deze waterpijpen worden als een compleet set aangeboden. Een AMY Deluxe waterpijp set bestaat uit de waterpijp, silicone waterpijpslang met aluminium mondstuk, tabakskop set en een tangetje.  De waterpijpen zijn ook voorzien van een moderne kliksysteem tussen vaas en rookkolom. De waterpijpen van AMY Deluxe worden gemaakt van verschillend materiaalsoorten, zoals RVS (roestvrijstaal), koper en zink.

Wil je nog extra accessoires voor je waterpijp kopen, bijvoorbeeld een adapter om je waterpijp uit te breiden naar twee of meer waterpijpslangen? Shisha Master heeft adapters, waterpijp slangen, tabakskopjes, en nog veel andere accessoiress en onderdelen voor je waterpijp van AMY Deluxe.

Ben je een beginnende of gevorderde waterpijproker? Dan ben je met de waterpijpen van AMY Deluxe voorzien van de juiste waterpijp. Een betrouwbaar merk, bovengemiddeld kwaliteit en goedkoop!