Betaalmogelijkheden

Betaalmethoden

iDeal
iDEAL werkt direct samen met 10 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot.

Nadat de consument iDEAL heeft gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

PayPal
PayPal is een snelle en eenvoudige betaalservice waarmee je in binnen- en buitenland kunt betalen zonder je financiële gegevens te delen. Je logt eenvoudig in met je e-mailadres en wachtwoord en betalingen lopen gewoon via je eigen bank

Overboeking
Een Overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Via de eigen vertrouwde bankomgeving kunt u een betaling aan ons voldoen.

MrCash/Bancontact
Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Nadat de consument MisterCash heeft gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

Belfius
Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven.

Sofort Banking
SOFORT Banking (gemakkelijk betalen vanuit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Italië, Frankrijk, Spanje en Groot Brittannië

KBC/CBC
De grote Belgische banken KBC en CBC voorzien in een eigen totaaloplossing voor hun klanten, de KBC- en CBC-Betaalknop. Klanten van beide banken kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. Nadat de klant de betaalknop heeft geselecteerd kiest hij voor KBC of CBC en wordt doorgestuurd naar de online bankomgeving. De bank staat hier garant voor de veiligheid tijdens de betaling.

Achteraf betalen
U kunt kiezen voor de achteraf betaalmethode. Na het bestellen bij Shisha Master kunt u ervoor kiezen om aan deur te betalen bij levering of na het bestellen binnen 14 dagen overmaken op de bankrekeningnummer van Shisha Master NL82ABNA0415357837.