01 Aug 0

Het layeren van waterpijp tabak

Geschreven door: Turgay Gepublicieerd in: E-Shisha Bezoeken: 323

Ben jij van plan om je eigen smaaksensatie te creëren? Begin met het kiezen van een goede tabakskop. Het beste is een diep en groot kopje. Beschik je hier niet over, bekijk dan eerst ons assortiment voordat je verder gaat.

Het layeren van Waterpijp Tabak

 

Het Layeren van Waterpijp tabak is het creëren van smaakgolven doordat je deze mixt op een speciale manier. 

 

Ben jij van plan om je eigen smaaksensatie te creëren? Begin met het kiezen van een goede tabakskop. Het beste is een diep en groot kopje. Beschik je hier niet over, bekijk dan eerst ons assortiment voordat je verder gaat. 

 

Wij raden aan om te beginnen met 2 lagen, dit is de eenvoudigste manier om te beginnen. Een smaak aan de onderkant en een smaak bovenop. Mocht je nou beschikken over een kop die groot genoeg is voor 3 lagen kun je dit ook proberen, misschien kun je zelfs 4 lagen maken!

 

Kies je smaken

Voordat je begint zorg dat je de smaken hebt gekozen en begin met het layeren. Selecteer de smaken op volgorde. Probeer bijvoorbeeld een sterke appel smaak en leg deze bovenop. De bovenste laag zal altijd door de onderste twee lagen heentrekken waardoor deze heerlijk mixt.

 

Mocht je de smaak teveel beïnvloed vinden dan raden we aan om het tegenovergesteld te doen.

 

Natte en droge tabak

Probeer eens om droge tabak op de onderste twee lagen te plaatsen en op de bovenste laag een nattere tabakssoort. Hierdoor komt het vocht van de bovenste laag terecht op de onderste wat ook weer zorgt voor een heerlijke mix van smaken. De vocht zal doortrekken in de droge tabak. 

 

De eerste keer zal het waarschijnlijk niet top gaan, maar hoe vaker je oefent hoe beter het wordt.

 

In onze webshop verkopen wij diverse soorten tabakssoorten en Tabakskoppen, benieuwd naar het assortiment? Bekijk HIER ons assortiment. Als u vragen heeft over onze producten kunt u ons ten alle tijden bellen of mailen.

 

Voor alle online orders geldt, voor 16:00 besteld is morgen nog thuis bezorgd! Bestel dus snel online jouw shisha artikelen bij Shisha-Master.

Laat een reactie achter

Voer uw naam in
E-mail adres:
Reactie
Captcha