30 Jul 0

Homemade : Een heerlijk zoete tabakskop van fruit.

Geschreven door: text_none_author Gepublicieerd in: ROOT Bezoeken: 346

Je bent gewend om een tabakskop te gebruiken voor jouw smaaksensatie. Probeer eens een vervanging hiervan te maken door een stuk fruit te gebruiken voor een heerlijke smaaksensatie die jouw smaakpupillen echt triggered. Onder andere appels, sinaasappels, Citroenen, Peren en ook kleine meloen soorten kun je gebruiken. Het gebruiken van fruit als tabakskop intensiveert de smaaksensatie.

Homemade : Een heerlijk zoete tabakskop van fruit.

Maar hoe maak ik deze?

 

Je bent gewend om een tabakskop te gebruiken voor jouw smaaksensatie. Probeer eens een vervanging hiervan te maken door een stuk fruit te gebruiken voor een heerlijke smaaksensatie die jouw smaakpupillen echt triggered. Onder andere appels, sinaasappels, Citroenen, Peren en ook kleine meloen soorten kun je gebruiken. Het gebruiken van fruit als tabakskop intensiveert de smaaksensatie.

 

Wat je nodig hebt:

Een scherp mes

Een naald of tandenstoker of iets vergelijkbaar

Alluminiumfolie

Een Lepel

•      Gaasje van metaal

En niet te vergeten; het fruit naar keuze.

 

In 7 stappen jouw eigen fruit tabakskop.

 

1: Snij een kwart van de top van het fruit af, zorg wel ervoor dat het zo recht mogelijk afgesneden is. Doe dit ook bij de bodem. Hoe minder eraf gesneden hoe beter dit is.

 

2: Schraap het binnenste van het fruit uit met je lepel. Zorg ervoor dat alle pulp en zaden eruit zijn. Zorg ervoor dat de eindvorm een echte kom is en dat je niet door de bodem heengaat. Let wel op het vruchtvlees van het fruit wat je gebruikt. Hoe meer je laat zitten hoe intensiever de smaak zal zijn. Laat de rand 1 tot 2 cm dik.

 

3: Maak een gat ten grootte van je wijsvinger in de bodem van de tabakskom. Doe dit met een scherp mes.

 

4: Plaats de fruitkom op de kop van je shisha op de asplaat en dek de luchtinvoer af met het metalen gaasje. Dit voorkomt dat er tabak in je schacht komt.

 

5Vul de kom met tabak. Vul jouw fruitkom tot net onder de rand en leg het tabak zo los mogelijk zodat men een goede luchttoevoer behoudt. 

 

6Maak je kom strak dicht met aluminiumfolie en prik met de tandenstoker over het geheel gaatjes. 

 

7Plaats de natuurkolen op het aluminiumfolie en begin rustig met het aanhijzenvan de tabakskop.

 

Wil je liever gebruik maken van een normale tabakskop? Bekijk wat Shishamastervoor jouw in het assortiment heeft.

 

In onze webshop verkopen wij diverse soorten Tabakskoppen, benieuwd naar het assortiment? Bekijk HIER ons assortiment. Als u vragen heeft over onze producten kunt u ons ten alle tijden bellen of mailen.

 

Voor alle online orders geldt, voor 16:00 besteld is morgen nog thuis bezorgd! Bestel dus snel online jouw shisha artikelen bij Shisha-Master.

Tags:

Laat een reactie achter

Voer uw naam in
E-mail adres:
Reactie
Captcha