Rss
10 Aug 0

HELP! Welke tabakskom moet ik nemen?

Geschreven door: text_none_author Gepublicieerd in: Bezoeken: 584

De tabakskom is niet weg te denken bij het gebruik van een Shisha. De tabakskom word gebruikt om de tabak in te verwarmen met daar bovenop de kolen. De rook met aroma van jouw tabak zal zich een weg banen via de schacht in de vaas om vervolgens door jou te worden geïnhaleerd. Elke tabakskom heeft zijn eigen unieke eigenschap waardoor de beleving iedere keer anders is. Wij adviseren jouw graag zodat jij jouw persoonlijke keus kunt maken.

Lees meer
29 Jun 0

Waterpijp Tips

Geschreven door: text_none_author Gepublicieerd in: Waterpijpen Bezoeken: 545

Voor de beginners onder ons hebben we nog wat extra aantrekkelijk tips voor wanneer jij van plan bent om jouw eerste waterpijp online te kopen

Lees meer
30 Nov 0

Verschillende soorten waterpijp

Geschreven door: Sengezer Gepublicieerd in: Waterpijpen Bezoeken: 1229

Je wilt beginnen met het roken van shisha maar hebt geen idee wat voor jou nou de juiste waterpijp is?

Lees meer
08 Oct 0

Waar moet je op letten bij het kopen van een waterpijp

Geschreven door: Sengezer Gepublicieerd in: Waterpijpen Bezoeken: 1269

Als jij als beginnend shisha roker hulp nodig hebt bij het uitkiezen van je eerste, en juiste waterpijp ben je in dit artikel bij het juiste adres. Er is namelijk ontzettend veel keuze, maar daarnaast zijn er ook veel factoren waar je rekening mee moet houden. Denk hierbij aan het land van herkomst, het soort materiaal, de hoogte, en uiteraard is de prijs ook van belang.

Lees meer
08 Oct 0

De verschillende onderdelen van een waterpijp

Geschreven door: Sengezer Gepublicieerd in: Waterpijpen Bezoeken: 1060

Je wilt waterpijp roken met je vrienden maar je hebt geen idee wat je allemaal moet aanschaffen om hiermee te beginnen? In dit artikel leggen we uit welke onderdelen je allemaal hebt.

Lees meer
23 Sep 0

Shisha Stenen

Geschreven door: Sengezer Gepublicieerd in: Bezoeken: 1036

De nieuwe innovatieve shisha stenen. Deze shisha steentjes zijn gemaakt van speciale kiezelstenen gecombineerd met een mineraal complex.

Lees meer
23 Sep 0

De beste waterpijp producten die jij moet hebben!

Geschreven door: Sengezer Gepublicieerd in: Waterpijpen Bezoeken: 1059

De beste waterpijp producten die jij moet hebben!

Lees meer
29 Jul 0

Waterpijp Tips & Tricks

Geschreven door: Sengezer Gepublicieerd in: Waterpijpen Bezoeken: 1402

Ben jij benieuwd wat je buiten de authentieke standaard manier van waterpijp genot nog meer kunt doen om het nog leuker te maken?

 
Lees meer
29 Jul 0

Waterpijp & Hygiëne

Geschreven door: Sengezer Gepublicieerd in: Bezoeken: 788

U vraagt zich natuurlijk af of het hygiënisch is om met meerdere mensen aan één mondstuk te inhaleren wanneer je met twee of meerdere personen gebruikt maakt van een waterpijp.

Lees meer
02 Jul 0

Klaarmaken van een Waterpijp

Geschreven door: Sengezer Gepublicieerd in: Waterpijpen Bezoeken: 1222

Een goede voorbereiding is het halve werk, zorg ervoor dat voordat je de waterpijp in elkaar wilt gaan zetten je hem goed door/- of afspoelt, ook wanneer je een gloednieuwe waterpijp wilt gebruiken. Mocht je beschikken over een waterpijp slang die wasbaar is dan kun je ook deze het beste doorspoelen en vervolgens laten drogen.

 
Lees meer
01 Jul 0

Waterpijp woordenboek

Geschreven door: Sengezer Gepublicieerd in: Waterpijpen Bezoeken: 843

In sommige landen is de waterpijp dusdanig populair dat het ondertussen zijn eigen ‘straattaal’ heeft ontwikkeld. Veel van de benamingen zijn afkomstig uit de Verenigde Staten. Dit komt omdat de waterpijp, oftewel Hookah, momenteel een populair commercieel product is met de daarbij behorende communities.

Lees meer
23 May 0

Oorsprong van de Waterpijp.

Geschreven door: Sengezer Gepublicieerd in: Waterpijpen Bezoeken: 919

De originele Indische waterpijp werd gemaakt van een kokosnoot ( Narci ). De kokosnoot werd uitgehold en de mensen plaatsen vervolgens een rietje erin om de stoffen in te ademen van de uitgeholde kokosnoot. Een aantal jaar later werd het in Egypte ontdekt en de Egyptenaren hebben de vorm veranderd en de kokosnoott vervangen door een kalebas De allereerste Shish-House werd 1554 in de regio Ottomaanse geopend door Haken van Aleppo en zijn partner Hems van Damascus.

 
Lees meer