Rss
10 Aug 0

HELP! Welke tabakskom moet ik nemen?

Geschreven door: text_none_author Gepublicieerd in: Bezoeken: 323

De tabakskom is niet weg te denken bij het gebruik van een Shisha. De tabakskom word gebruikt om de tabak in te verwarmen met daar bovenop de kolen. De rook met aroma van jouw tabak zal zich een weg banen via de schacht in de vaas om vervolgens door jou te worden geïnhaleerd. Elke tabakskom heeft zijn eigen unieke eigenschap waardoor de beleving iedere keer anders is. Wij adviseren jouw graag zodat jij jouw persoonlijke keus kunt maken.

Lees meer
01 Aug 0

Het layeren van waterpijp tabak

Geschreven door: Turgay Gepublicieerd in: E-Shisha Bezoeken: 323

Ben jij van plan om je eigen smaaksensatie te creëren? Begin met het kiezen van een goede tabakskop. Het beste is een diep en groot kopje. Beschik je hier niet over, bekijk dan eerst ons assortiment voordat je verder gaat.

Lees meer
30 Jul 0

Homemade : Een heerlijk zoete tabakskop van fruit.

Geschreven door: text_none_author Gepublicieerd in: Bezoeken: 347

Je bent gewend om een tabakskop te gebruiken voor jouw smaaksensatie. Probeer eens een vervanging hiervan te maken door een stuk fruit te gebruiken voor een heerlijke smaaksensatie die jouw smaakpupillen echt triggered. Onder andere appels, sinaasappels, Citroenen, Peren en ook kleine meloen soorten kun je gebruiken. Het gebruiken van fruit als tabakskop intensiveert de smaaksensatie.

Lees meer
16 Jul 0

Tip: Probeer nu ook een Vaper.

Geschreven door: text_none_author Gepublicieerd in: Bezoeken: 336

Ben jij ook helemaal wild van Vapen? Shishamaster heeft zijn assortiment aangevuld met de welbekende Vapes/E-sigaretten. Wij nemen deze mini-waterpijp echt overal mee naartoe. Omdat we zelf zo enthousiast zijn over dit product hebben wij besloten dit toe te voegen aan ons online assortiment. De Vapes zijn oplaadbaar en daardoor dus duurzaam.

Lees meer
29 Jun 0

Waterpijp Tips

Geschreven door: text_none_author Gepublicieerd in: Waterpijpen Bezoeken: 278

Voor de beginners onder ons hebben we nog wat extra aantrekkelijk tips voor wanneer jij van plan bent om jouw eerste waterpijp online te kopen

Lees meer
30 Nov 0

Verschillende soorten waterpijp

Geschreven door: Sengezer Gepublicieerd in: Waterpijpen Bezoeken: 903

Je wilt beginnen met het roken van shisha maar hebt geen idee wat voor jou nou de juiste waterpijp is?

Lees meer
30 Nov 0

Elektrisch roken, Wat houdt dit in en wat kan het betekenen?

Geschreven door: Sengezer Gepublicieerd in: E-Shisha Bezoeken: 77

Tegenwoordig hoor je steeds vaker dat mensen gebruik maken van E-Smoking, elektrisch roken. Kort gezegd houdt het in dat je rookt op oplaadbare batterijen. Een elektrische sigaret wordt tegenwoordig ook wel ingezet om te stoppen met roken. In principe werkt het via hetzelfde principe. De E-Sigaret is geproduceerd van roestvrijstaal, of kunststof. Ze bevatten een oplaadbare batterij, verdamper of vaporizer. De cartridge die erbij zit kun je vervangen en hierdoor aanvullen.

Lees meer
08 Oct 0

Waar moet je op letten bij het kopen van een waterpijp

Geschreven door: Sengezer Gepublicieerd in: Waterpijpen Bezoeken: 915

Als jij als beginnend shisha roker hulp nodig hebt bij het uitkiezen van je eerste, en juiste waterpijp ben je in dit artikel bij het juiste adres. Er is namelijk ontzettend veel keuze, maar daarnaast zijn er ook veel factoren waar je rekening mee moet houden. Denk hierbij aan het land van herkomst, het soort materiaal, de hoogte, en uiteraard is de prijs ook van belang.

Lees meer
08 Oct 0

De verschillende onderdelen van een waterpijp

Geschreven door: Sengezer Gepublicieerd in: Waterpijpen Bezoeken: 780

Je wilt waterpijp roken met je vrienden maar je hebt geen idee wat je allemaal moet aanschaffen om hiermee te beginnen? In dit artikel leggen we uit welke onderdelen je allemaal hebt.

Lees meer
23 Sep 0

Shisha Stenen.

Geschreven door: Sengezer Gepublicieerd in: Bezoeken: 792

Ben jij de normale tabak zat en heb je een keer zin in wat anders, probeer dan eens de nieuwe innovatieve shisha stenen. Deze shisha steentjes zijn gemaakt van speciale kiezelstenen gecombineerd met een mineraal complex.

Lees meer
23 Sep 0

De beste waterpijp producten die jij moet hebben!

Geschreven door: Sengezer Gepublicieerd in: Waterpijpen Bezoeken: 783

De beste waterpijp producten die jij moet hebben!

Lees meer
01 Sep 0

Welke shisha tabak moet ik kopen?

Geschreven door: Sengezer Gepublicieerd in: Waterpijpen Bezoeken: 854

Elke Shisha bezitter heeft er wel eens last van, je bent met je vrienden Shisha aan het roken en plotseling heb je last van een viezige, scherpe smaak. Maar wat is nou de oorzaak dat de Shisha tabak niet meer prettig smaakt? Je keel word geïrriteerd en je begint met hoesten. Je gaat er vanuit dat je tabak alweer op is maar dit is niet het geval. Wanneer de rook scherp wordt betekend niet per definitie dat je de tabak moet vervangen.

Lees meer
29 Jul 0

Waterpijp Tips & Tricks

Geschreven door: Sengezer Gepublicieerd in: Waterpijpen Bezoeken: 1013

Ben jij benieuwd wat je buiten de authentieke standaard manier van waterpijp genot nog meer kunt doen om het nog leuker te maken?

 
Lees meer
29 Jul 0

Waterpijp & Hygiëne

Geschreven door: Sengezer Gepublicieerd in: Bezoeken: 595

U vraagt zich natuurlijk af of het hygiënisch is om met meerdere mensen aan één mondstuk te inhaleren wanneer je met twee of meerdere personen gebruikt maakt van een waterpijp.

Lees meer
02 Jul 0

Klaarmaken van een Waterpijp

Geschreven door: Sengezer Gepublicieerd in: Waterpijpen Bezoeken: 918

Een goede voorbereiding is het halve werk, zorg ervoor dat voordat je de waterpijp in elkaar wilt gaan zetten je hem goed door/- of afspoelt, ook wanneer je een gloednieuwe waterpijp wilt gebruiken. Mocht je beschikken over een waterpijp slang die wasbaar is dan kun je ook deze het beste doorspoelen en vervolgens laten drogen.

 
Lees meer
01 Jul 0

Waterpijp woordenboek

Geschreven door: Sengezer Gepublicieerd in: Waterpijpen Bezoeken: 648

In sommige landen is de waterpijp dusdanig populair dat het ondertussen zijn eigen ‘straattaal’ heeft ontwikkeld. Veel van de benamingen zijn afkomstig uit de Verenigde Staten. Dit komt omdat de waterpijp, oftewel Hookah, momenteel een populair commercieel product is met de daarbij behorende communities.

Lees meer
23 May 0

Wat is een Shisha Pen?

Geschreven door: Sengezer Gepublicieerd in: Waterpijpen Bezoeken: 635

Wat is een Shisha Pen?

Ook wel e-shisha genoemd, Shisha, E-Hookah of gewoon shisha-pen. Het is een product dat al een tijdje in Nederland verkrijgbaar is. Een Shish-pen is een rookwaar in de vorm van een pen. Voor diegene die houden van personaliseren van hun accessoires is ook de Shisha pen in diverse kleuren verkrijgbaar. Wat je gewend bent als waterpijp roker is het ook mogelijk om, net als bij de waterpijp diverse smaken aan te schaffen. Het verschil tussen een Shisha pen of e-sigaret is bijna niet op te merken, toch zijn er grote verschillen.

 

Lees meer