Ons verhaal & de shisha

Wil je goedkoop een waterpijp of shisha kopen?
Goedkoop is duurkoop; dat geldt ook zeker bij het kopen van een waterpijp of shisha. Kies niet voor een goedkope namaak- en massavariant uit China, want die verslijt snel. Kies voor een echte shisha of waterpijp van een kwalitatief goed merk. Dán pas beleef je de beste rookervaring, want ze roken zoals de eeuwenoude traditionele shisha’s uit het Midden Oosten. De originele waterpijp en shisha is ontstaan in India en doorontwikkeld in Turkije. In Egypte is het uiteindelijk echt een kunst geworden.

Waterpijp of shisha kopen van écht goede kwaliteit?
De Shishamaster heet niet voor niets de Master van de Shisha’s. Wij verkopen shisha en waterpijp producten van de beste kwaliteit merken, zoals AMY Deluxe, Kaya Shisha en Khalil Mamoon. Dit zijn populaire namen onder de ervaren waterpijp gebruikers. Dat is niet voor niets. Ze zijn werkelijk een plezier voor het oog. Nog belangrijker is de ongelooflijke rookervaring die ze geven: dikke volle rookwolken met een soepele airflow. Ze roesten niet dankzij aluminium, het roestvrije of geoxideerde staal.

Wij zijn niet alleen een (web)winkel, maar ook een groothandel in shisha en waterpijp producten van top kwaliteit. Bij ons kun je dus niet alleen een waterpijp of shisha kopen, maar ook onderdelen van een waterpijp, zoals waterpijptabak, siliconen waterpijpslangen, tabakskoppen, kolen, kolenbranders en mondstukken.

Regelmatig verversen wij ons uitgebreide assortiment met de nieuwste en gelikte soorten waterpijpen, shisha’s en onderdelen ervan. Zo houden we onze klanten tevreden. Je kunt onze shisha en waterpijp producten zowel online als in onze fysieke winkel in Eindhoven kopen.

Waarom een waterpijp of shisha bij ons kopen?

  • Top kwaliteit merken
  • Eerlijke prijs
  • Ruim assortiment
  • Snelle levering
  • Niet goed? Geld terug!
  • Gratis advies

Wil je geen tabak roken, maar liever iets wat gezonder is?
Ga dan voor een shisha pen, ook wel een e-shisha genoemd. Het is eigenlijk een soort van mini waterpijp dat elektrisch werkt. Net als de waterpijp en shisha, verkopen wij diverse soorten shisha pennen, zoals de Square E-Hose.

Welke waterpijp past bij mij?
Er zijn tientallen factoren waar je op moet letten als je een shisha of waterpijp gaat kopen. Denk aan de herkomst, de grootte/hoogte, het materiaal en de mogelijkheid om meerdere slangen te bevestigen aan de shisha of waterpijp. Hulp nodig? Bel of mail ons of kom gewoon eens bij ons langs. Wij geven je graag advies hierover.

Wil je een shisha, waterpijp of shisha pen zelf zien, voelen én testen?
Kom dan vrijblijvend bij ons langs in onze fysieke winkel in Eindhoven. Leer onze producten kennen, probeer een waterpijp uit of ga meteen een waterpijp of shisha kopen. Ons adres is Woenselse Markt 50 in Eindhoven.

shisha waterpijp shisha waterpijp shisha waterpijp shisha waterpijp