16 Jul 0

Tip: Probeer nu ook een Vaper.

Geschreven door: text_none_author Gepublicieerd in: ROOT Bezoeken: 335

Ben jij ook helemaal wild van Vapen? Shishamaster heeft zijn assortiment aangevuld met de welbekende Vapes/E-sigaretten. Wij nemen deze mini-waterpijp echt overal mee naartoe. Omdat we zelf zo enthousiast zijn over dit product hebben wij besloten dit toe te voegen aan ons online assortiment. De Vapes zijn oplaadbaar en daardoor dus duurzaam.

Tip: Probeer nu ook een Vaper.

 

Ben jij ook helemaal wild van VapenShishamaster heeft zijn assortiment aangevuld met de welbekende Vapes/E-sigaretten. Wij nemen deze mini-waterpijp echt overal mee naartoe. Omdat we zelf zo enthousiast zijn over dit product hebben wij besloten dit toe te voegen aan ons online assortiment. De Vapes zijn oplaadbaar en daardoor dus duurzaam.

 

elektrisch roken

Elektrisch roken is het verdampen van de vloeistof in tegenstelling tot de traditionele sigaretten. Een E-Sigaret bestaat uit een Batterij, Clearomizers (E-Liquid tank) en een Coil (verdamper). De verdamper bevat een gloeispiraal met katoen of watten die de E-liquid absorberen zodat deze verdampen en jij deze vervolgens kunt inhaleren. Bekijk ons assortiment van E-Sigaretten hier en bestel vandaag nog online uw E-Sigaret.

 

Wat is E-Liquid

E-Liquid is de vulling van een E-sigaret. Zonder deze liquid kunt u niet elektrisch roken. Je kunt deze E-liquid in diverse smaken en soorten met- of zonder nicotinegemakkelijk online bestellen. Als u van plan bent om te stoppen met roken en de E-sigaret als alternatief te gebruiken is het belangrijk om een smaak te vinden die aansluit bij uw huidige sigaret. Bent u gewend aan mint sigaretten zorg dan voor een heerlijke mint E-liquid met een tabakssmaak

 

Naast de smaak kun je ook nicotinesterktes verkrijgen. Vindt u het belangrijk om de E-Sigaret als vervanger van uw sigaret te kunnen gebruiken. Shisha-master verkoopt E-Liquids zonder- en met (6MG / ML) nicotine. Bekijk ons assortiment van E-liquids hier en bestel vandaag nog online uw e-liquid.

 

In onze webshop verkopen wij diverse soorten E-Sigaretten en E-liquids, benieuwd naar het assortiment? Bekijk HIER ons assortiment. Als u vragen heeft over onze producten kunt u ons ten alle tijden bellen of mailen.

 

Voor alle online orders geldt, voor 16:00 besteld is morgen nog thuis bezorgd! Bestel dus snel online jouw shisha artikelen bij Shisha-Master.

Tags: vape vapes vapen

Laat een reactie achter

Voer uw naam in
E-mail adres:
Reactie
Captcha