30 Nov 0

Verschillende soorten waterpijp

Geschreven door: Sengezer Gepublicieerd in: Waterpijpen Bezoeken: 1202

Je wilt beginnen met het roken van shisha maar hebt geen idee wat voor jou nou de juiste waterpijp is?

Er bestaan ontzettend veel verschillende soorten waterpijp, zo heb je bijvoorbeeld de traditionele waterpijp, de Khalil Mamoon, de Farida, de El Nefes en de Aladin.  Buiten deze bekendere merken zijn er ook nog de Egyptische & Turkse waterpijp varianten en ook zijn er nog waterpijpen afkomstig van de Chinese massa productie.

 

El Nefes

El Nefes staat vooral bekend om zijn doffe rook, De waterpijpen van El Nefes zijn er industrieel uit en komen robuust over. Ze zijn over het algemeen gemaakt van koper materiaal.

 

Aladin

Hou je van vrolijke, zomerse kleuren? dan is de Aladin reeks zeker wat voor jou. Ze zijn volledig gemaakt volgens de traditionele wijze van de Egyptenaren. Alle onderdelen van de Aladin zijn identiek en gemakkelijk te vervangen.

 

Khalil Mamoon

Het merk Khalil Mamoon is uit Egypte afkomstig, je kunt dit vergelijken met het luxueuze merk onder de waterpijpen. Wereldwijd staat Khalil Mamoon #1 aangeschreven. Gebruikers ervaren het als de beste waterpijp op de markt, dit komt vooral door de rook ervaring. Hij heeft een fijne airflow en dikke rook dit resulteert in een ontspannende rook ervaring, maar ook het oog wordt verwend door deze prachtige waterpijpen.

 

Farida

Een nieuw merk wat qua populariteit snel toeneemt is het Egyptische merk Farida. Deze unieke variant van de waterpijp staat vooral bekend om de accenten van goud. Hierdoor wordt dit merk ook gezien als een luxe waterpijp net zoals Khalil Mamoon. Wat deze gemeen hebben is het gebruik alleen is de Farida net wat mooier afgewerkt.

 

Chinese massa productie

Hoewel het merk Aladin ook valt onder de massage productie is er toch een verschil. De meeste Chinese waterpijpen die aan de lopende band worden geproduceerd is de kwaliteit vaak toch minder. de leidingen roesten en ook is bekend dat de vaas en pijp snel kapot gaat. Doordat de leidingen snel roesten en hierdoor de airflow minder is rookt het ook een stuk minder prettig. 

 

Mocht je ondertussen nog niet weten waar je naar moet kijken neem dan gerust contact op met het team van ShishaMaster via onze contact pagina. Wij staan u graag te woord en helpen u met het vinden van de waterpijp die bij u past!

 

Benieuwd naar ons aanbod? bekijk onze webshop

 

Laat een reactie achter

Voer uw naam in
E-mail adres:
Reactie
Captcha