Verzending

Verzending

Werkwijze verzending

Standaard bezorgkosten binnen Nederland bedragen €6.95,-  voor bestellingen tot €50,-, bij bestellingen vanaf €50,- binnen NL worden geen verzendkosten berekend! Al onze leveringen worden uitgevoerd door PostNL. Na ontvangst door PostNL ontvang je, per email, een unieke track & trace link, waarmee je in staat bent om de status van je pakket op te vragen en zo de voortgang te volgen.

Bestelt en betaalt u voor 16:00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd met PostNL. In het tabel hieronder wordt weergegeven wat de bezorgdagen zijn van PostNL. (dit betreft een indicatie)

Besteld voor 16:00 uur

Levering in Nederland

Levering in Belgie

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Vrijdag

Zaterdag

Dinsdag

Zaterdag

Dinsdag

Woensdag

Zondag

Dinsdag

Woensdag

* Door een nauwe samenwerking tussen PostNL (Nederlandse pakkettendienst) en Bpost (Belgische Pakkettendienst) worden de bestellingen in Belgie in de praktijk meestal net zoals in Nederland binnen 24 uur bezorgd na het bestellen.

De koerier doet twee afleverpogingen alvorens uw pakketje naar een afhaalpunt bij u in de buurt gaat. U ontvangt hiervan melding in uw brievenbus.
Voor België geldt dat de koerier maximaal 3 afleverpogingen doet, voordat de bestelling naar ons geretourneerd wordt.
Houd er rekening mee dat er overdag bezorgd wordt. Bent u overdag niet thuis, overweeg dan om uw bestelling op uw werk te laten bezorgen of een PostNL afhaalpunt.

Track & trace

Zodra uw bestelling is aangeboden bij PostNL ontvangt u van ons per mail een “track & tracelink”, deze ontvangt u meestal voor 20:00 uur. Door op de track & tracelink te klikken kunt u zien hoe laat de pakkettendienst bij de opgegeven bezorgadres langskomt. Mocht er staan dat “momenteel geen bezorginformatie beschikbaar” is, probeer het dan later nogmaals. Waarschijnlijk is de planning van de pakkettendienst dan nog niet definitief.

Geen track & tracelink ontvangen?

Het kan zijn dat er een fout zit in de opgegeven emailadres. Dat is geen ramp natuurlijk, bel, app of email Shisha Master om meer informatie te krijgen over uw bestelling.

Kan het pakket verstuurd worden naar een postkantoor bij u in de buurt?
Natuurlijk, je kunt je bestelling laten versturen naar een postkantoor van PostNL. Je kunt bij het invullen van de aflever adresgegevens het adres van het gewenste postkantoor invullen.
Je dient altijd een legitimatiebewijs mee te nemen bij het afhalen van je bestelling.

Wat als mijn bestelling na 24 uur nog niet afgeleverd is?

Bestellingen die voor 16:00 besteld zijn, worden normaal gesproken binnen 24 uur geleverd. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat een bestelling één dag later aankomt. Dit kan te maken hebben met een sorteer fout bij de vervoerder. Indien je de bestelling na 2 werkdagen nog niet ontvangen hebt, neem dan contact met ons op.