29 Jun 0

Waterpijp Tips

Geschreven door: text_none_author Gepublicieerd in: Waterpijpen Bezoeken: 521

Voor de beginners onder ons hebben we nog wat extra aantrekkelijk tips voor wanneer jij van plan bent om jouw eerste waterpijp online te kopen

Waterpijp Tips

 

Voor de beginners onder ons hebben we nog wat extra aantrekkelijk tips voor wanneer jij van plan bent om jouw eerste waterpijp online te kopen

 

Stop ijs in je waterpijp vaas om de rook te koelen.

Deze tip is uitgegroeid tot een van de meest populaire tips. Voeg een beetje ijs toe aan je vaas met water, de rook wordt door het ijs gekoeld wat gegarandeerd voor een verassend effect zorgt.

 

Andere vloeistoffen gebruiken in plaats van water in je waterpijp vaas.

Probeer buiten water ook eens andere vloeistoffen aan de vaas toe te voegen zoals melk, diverse frisdranken waaronder cola, sinas, 7-up etc. De rook wordt door het water gefilterd wat ook weer een andere soort rook en smaaksensatie oplevert. Je kan ook melk gebruiken om dikkere rook te creëren, echter raden we aan maar een paar scheuten toe te voegen omdat er anders bellen kunnen ontstaan die de poorten gaan belemmeren met bellen. Denk er na gebruik aan dat de shisha goed schoongemaakt moet worden.

 

Probeer verschillende smaken te combineren.

Het ervaren van nieuwe smaken is iedere keer weer een sensatie, wat als je nou je eigen smaak kunt samenstellen door een zelfbedachte combinatie van tabakssmaken? Wees creatief en niet bang met mixen, wanneer je het het minst verwacht zal de smaakexplosie grandioos zijn. Je kunt ook Shisha drops gebruiken op je huidige tabak om gemakkelijk smaken te mixen.

 

Het gebruiken van verschillende slangen voor verschillende ervaringen.

Na langdurig gebruiken van een slang trekt deze smaak permanent in de slang, dit wordt ook wel Ghost flavors genoemd. Om ervoor te zorgen dat je dit voorkomt raden wij aan voor iedere smaak, een andere slang te gebruiken om zo van iedere smaak optimaal te kunnen genieten.

 

In onze webshop verkopen wij diverse soorten slangen, benieuwd naar het assortiment? Bekijk HIER ons assortiment. Als u vragen heeft over onze producten kunt u ons ten alle tijden bellen of mailen.

 

Voor alle online orders geldt, voor 16:00 besteld is morgen nog thuis bezorgd! Bestel dus snel online jouw shisha artikelen bij Shisha-Master.

Tags:

Laat een reactie achter

Voer uw naam in
E-mail adres:
Reactie
Captcha