29 Jul 0

Waterpijp Tips & Tricks

Geschreven door: Sengezer Gepublicieerd in: Waterpijpen Bezoeken: 1403

Ben jij benieuwd wat je buiten de authentieke standaard manier van waterpijp genot nog meer kunt doen om het nog leuker te maken?

 

Ben jij benieuwd wat je buiten de authentieke standaard manier van waterpijp genot nog meer kunt doen om het nog leuker te maken?

 

#Tip 1 Stop ijswater in de vaas

Ijswater zorgt ervoor dat je een heerlijk, verfrissende koele lucht inhaleert.

 

#Tip 2 Gebruik iets anders dan water

Wat ook als prettig ervaren word is het gebruik maken van andere soorten vloeistoffen. In plaats van water te gebruiken is het ook mogelijk om bijvoorbeeld Pepsi, Fanta, 7-up, ice-tea of gewoon limonade in je vaas te stoppen. Dit kan de smaak van de rook drastisch veranderen en uiteraard is het persoonsgebonden wie van wat houdt.

 

Tip 3 Creëer je eigen smaak.

Mocht je de standaard smaken een beetje zat zijn is het natuurlijk een leuke uitdaging om je eigen smaak te creëren. Wees een beetje speels met het mixen van de verschillende soorten tabak en laat je verassen!

 

Tip #4 Dikkere rook

Mocht je wat dikkere rook willen hebben is het ook mogelijk om wat scheuten melk toe te voegen. Zorg er echter wel voor dat je na gebruik de waterpijp, en de slangen goed schoonmaakt. Hoe je dat doet lees je hier.

 

Mocht je zelf nog leuke tips hebben stuur ze naar onze redactie via info@shishamaster.nl

Laat een reactie achter

Voer uw naam in
E-mail adres:
Reactie
Captcha